Maatwerk

Maatwerk is in staalconstructie heel belangrijk, iedere klus is namelijk weer anders. We denken dan ook graag proactief met je mee. Met onze jarenlange ervaring zullen we kritisch kijken naar het ontwerp en de realisatie ervan. Haast niets is onmogelijk in de kleinere staalbouw. We realiseren onder andere:

  • Stellages;
  • Stalen (sier)hekwerken;
  • Onderstellen voor tafels en bijzettafels;
  • Stalen trappen;
  • Stalen constructies voor aanbouw;

Ontwerp staalconstructie

De eerste stap is het hebben van een ontwerp voor de staalconstructie die je wenst. Dat kan door zelf een tekening aan te leveren, waar we zeker in mee kijken of er verbeteringen zijn. Zo wel, dan zullen wij daar een passend voorstel voor doen. Heb je geen tekening, maar wel een idee, bespreek die dan met ons. Wij zorgen dan voor een tekening en dus een plan op maat.

Productie

Ben je het eens met de tekening, dan gaan we in onze productiehal aan de slag met het maken, lassen, reinigen en poedercoaten van de stalen constructie. Doordat we de productie van stalen constructies in eigen hand hebben, kunnen we snel schakelen en zorgen voor de beste kwaliteit.

Oplevering

Is de staalconstructie klaar, dan zorgen we dat we het kunnen opleveren op de gewenste datum. Onze mannen zullen de stalen constructie zelf monteren, dus ook dat kun je aan ons overlaten!

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in maatwerk, medemogelijk gemaakt door Riezebos Constructie, vraag dan een offerte aan. We helpen je graag en zo spoedig mogelijk!

Contact

Bert Riezebos
Siliciumweg 24
3812SX Amersfoort

0653 192 086
info@staalbedrijfriezebos.nl